Kleur jezelf blauw en geel!

  De Orde der Stalhouders/Nieuws/Nieuws/Kleur jezelf blauw en geel!

Kleur jezelf blauw en geel!

Kleur jezélf blauw en geel en steun de Orde en haar projecten!

 

Dit jaar roept de Orde der Stalhouders niet alleen op om Sint-Gillis Blauw en Geel te kleuren tijdens de jaarlijkse bloemencorso. We roepen mensen met een hart voor Sint-Gillis ook op om zélf blauw en geel te kleuren. Dos jezelf uit in de kleuren van ons gemeenteschild en maak van de corso een extra kleurige dag.

 

Uiteraard zijn wij klaar om jullie daarbij een handje te helpen. Wij verkopen dit jaar hét t-shirt van Sint-Gillis. Wie dit draagt maakt meteen zijn of haar roots duidelijk is én bewijst dat hij of zij een 'proud product of Sint-Gillis' is!

De Orde verkoopt deze t-shirts nu al. Een simpel mailtje volstaat om er eentje te bestellen, we spreken dan met jou af hoe we het shirt aan jou kunnen bezorgen.

 

Maar we verkopen de shirts ook samen met onze andere gadgets tijdens de jaarlijkse rommelmarkt op de Burgemeester Potiaulaan op de dag van de corso. Onze lieftallige verkoopsters zullen vanaf 9u klaarstaan om jullie aan dit geweldige t-shirt te helpen! Steun de Orde en haar projecten en koop dit prachtige shirt! Prijs voor dit prachtding? Slechts 15 luttele euro.

 

  

 

Opgelet! Onze oplage is beperkt en maakt dit t-shirt ook extreem exclusief. Er zijn slechts 100 exemplaren beschikbaar, verdeeld over vrouwen- en mannenmodellen. Wees er dus snel bij.

 

Is dit alles? Neen, de Orde zorgt voor nog meer exclusiviteit!

 

In samenwerken met dé specialist uit de streek, metaalwerken Dirk Putteman, lieten we een fantastisch beeldje maken van ons geliefde Paard van Sint-Gillis

Deze top-creatie zal, evenals onze allerlaatste vlaggen (12,50 euro), worden aangeboden tijdens de rommelmarkt op 3 september.

 

 

Kan U toch niet wachten, bestel dan reeds via ons gekende email adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In totaal werden slechts een 25tal beeldjes ontworpen, die we aanbieden aan 44 euro, dus mis deze exclusiviteit niet!

 

De Orde wenst U allen alvast een spetterende corso toe, en we zien elkander op de rommelmarkt en langs het parcours!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.